dimarts, 30 de gener de 2018

Comencem el 2n Trimestre!

Aquest inici del segon trimestre els Dracs, les Àligues i els Pirates hem començat amb molta il·lusió.

Amb aquest nou any ha arribat el fred i nosaltres hem estat investigant una mica. Primer vam estar parlant sobre la roba que necessitem per no passar fred i vam preparar un estenedor amb tota la roba d’hivern.

Vam anar al congelador de l’escola per saber quant de fred podia arribar a fer i entendre que hi ha llocs al món on fa un fred tan fort com el del congelador de casa.

Aprofitant aquesta visita vam fer un petit experiment amb l’aigua. Abans d’anar a la cuina vam omplir bosses amb aigua i les vam deixar al congelador durant un dia.

L’endemà al recollir-les SORPRESA s’havia convertit en gel. Quin fred!

Per acabar d’arrodonir el fred vam preparar uns flocs de neu per decorar el passadís i també vam fer uns ninots de neu per la nostra classe.


Aquestes setmanes hem seguit treballant amb Ludilletres i amb EntusiasMAT, que ens encanta!

A Ludilletres seguim practicant el nostre nom, aprenent i interioritzant els diferents traços. Ja els coneixem gairebé tots i els fem servir per fer qualsevol dibuix o  inclús el nostre nom. Per cert heu vist el nostre mural d’hivern amb els nostres noms? Estem fets uns artistes!
A EntusiasMAT cada dia aprenem alguna cosa nova. Seguim jugant amb les formes geomètriques, els colors i les mesures, entre moltes altres coses. 

Aviat arribarà el Carnaval, que ja us avancem que serà ESPECTACULAR! I poc després començarà el nostre projecte del 2n trimestre, quines ganes de que arribi!