dijous, 22 de febrer de 2018

The Colour Monster!

Els nens i nenes de P5 vàrem iniciar un petit projecte a l'hora d'anglès sobre les EMOCIONS.

Un dia ens va arribar un conte molt especial, alguns ja l'havien vist però d'altres encara el tenien per descobrir, "THE COLOUR MONSTER". Mentre explicàvem el conte i ens endinsàvem en les diferents emocions que anaven apareixen a la història, els nens i nenes compartien experiències que havien viscut amb la família, els amics i també els companys de l'escola. Moments feliços, moments de tristesa, quan tenim por per alguna cosa, moments de calma o bé moments que estem enfadats amb algú o amb nosaltres mateixos. Després d'explicar el conte i coneixe'ns una mica més, ens va arribar una caixa a l'aula. Dins hi vam trobar sis pots amb els sis colors que apareixen al conte, juntament amb papers de diferents colors. Havíem de dibuixar a cada paperet de color alguna experiència que ens recordes a les diferents emocions. Podíem o no explicar el nostre dibuix als companys o a la “teacher”. Un cop acabats els dibuixos els havíem de posar dins del pot del mateix color de l'emoció.


Ens volíem endur aquests pots a casa, així que vàrem fer un "Art&craft" perquè tots els nens i nenes poguessin prendre a casa una miqueta d'aquest petit projecte. Enganxar paper de seda dels diferents colors en uns pots de paper per poder-ho retallar i per fi aconseguir aquest resultat. 

Els nens i nenes de P-5 tenien la curiositat de què faríem amb tots els dibuixos que havien tirat dintre dels pots de colors. Ja tenim la idea, d'aquí a uns dies veureu el resultat!