divendres, 23 de març de 2018

L'espectacle s'ha acabat!


Els Dracs, els Pirates i les Àligues hem acabat el projecte del 2n trimestre “Que comenci l’espectacle!” que vam iniciar justament el dia que vam trobar la maleta del Rodolfo i la Rita.

Durant aquest projecte ens hem endinsat en el món del circ. Hem descobert quines habilitats necessiten, com viuen en un circ, quins personatges hi treballen... En tornar de l’excursió vam trobar la sala del Circ. Allí hem anat pujant en el dies de projecte per fer i treballar com a personatges de circ.


Hem fet de pallassos amb una corbata i un boca riallera (que hem fet amb la teacher Paula) fets per nosaltres i també ens vam fer un selfie per després maquillar-nos com uns pallassos. Per fer de mags vam pintar les nostres varetes màgiques. També hem fet unes boles malabars per poder aprendre a fer de malabaristes. Amb tot aquest material i tot el que hem anat aprenent sobre els diferents personatges de circ hem fet la destresa de pensament Compara i Contrasta, on hem après a trobar les semblances i diferències de dos personatges de circ.


A la sala de les peces també hem jugat a fer de personatges del circ, l'Adriana ens ha preparat un circ molt divertit!

Per últim i per acabar de gaudir amb el nostre circ, vam fer un espectacle a la sala del circ on vam demostrar les habilitats que hem après per treballar en un circ.


Ara toca descansar i agafar forces pel tercer i últim trimestre.

Molt bona Pasqua a tots/es!