dijous, 26 d’abril de 2018

H2O

Aquest tercer trimestre l’hem començat amb un nou projecte: H2O

 Tot va començar amb una pissarra buida amb un codi misteriós: H2O 
Com que sabíem què era el que volíem aprendre vam començar per respondre les grans preguntes que els nostres mestres ens havien preparat. D’on ve l’aigua? Quan s’acabarà l’aigua? Per què no podem beure aigua del mar? Per què l’aigua mulla?

El que més ens ha agradat ha estat experimentar amb el sabor, l’olor i el color de l’aigua. Ens pensàvem que feia olor, que tenia sabor i que era de color blau... però amb els experiments hem descobert que no és així que l’aigua és: incolora, inodora i insípida. Tot això ho anàvem plasmant en el nostre diari de reflexió, que ens servia per anar anotant el nostre aprenentatge. 
Durant aquest projecte una de les coses més importants que hem après ha estat l’estalvi d’aigua, ja que era una de les nostres metes de comprensió. 

Per concloure el projecte vam fer activitats com per exemple: veure quines diferències hi havia en les flors, acabar la rutina de pensament "Pensava, ara penso" i també autoavaluant-nos mitjançant una rúbrica per saber com havíem treballat durant el nostre projecte.


Ens ho hem passat molt bé, hem descobert moltes coses i de ben segur que ara podem ajudar-nos més entre nosaltres.